Herr Cornelissen Niederlande
Aufenthaltsdatum: So 25.02.2018 - So 04.03.2018

Het huisje was echt heel leuk en netjes. De inrichting is volledig en degelijk. Ruime kamers, keuken en badkamer en een afgesloten terras waar de kinderen bij aankomst gelijk veilig even lekker in de sneeuw konden spelen. Parkeren op de oprit was erg handig. De vanuit het huis toegankelijke sauna hadden we voor exclusief gebruik en was ook geweldig.

 

Frau Van Der Velde Niederlande
Aufenthaltsdatum: Sa 17.02.2018 - Mo 19.02.2018

Mooi huisje, schone badkamer. Ws recent flink verbouwd. Alles was erg mooi

 

Herr De Bonte Niederlande
Aufenthaltsdatum: Fr 21.07.2017 - Fr 28.07.2017

Dit vakantiehuis is geen vakantiehuis, maar een compleet ingericht huis....echt super. In de hal staan paraplu's. Dan door naar de keuken. De kasten staan vol servies en in de besteklades is een overvloed aan keukenspullen. Er staan vaatwastabletten, afwasmiddel in de kast, koffie en suiker. Er liggen vuilniszakken enz. In de keuken is ook nog genoeg kastruimte om de eigen boodschappen op te ruimen. De badkamer is mooi en ruim. Hier hangen handdoeken, staan zeeppompjes en in het schoonmaakhok staan allerlei schoonmaakmiddelen. De huiskamer is huiselijk ingericht. Met kleedjes, spelletjes, puzzels en kaarsen. De kachels door het hele huis zorgen voor een behaaglijke temperatuur, waar je maar wilt. Het dakterras grenst meteen aan de woonkamer. Ook hier genoeg stoelen een bbq met houtskool, aanmaakblokjes enz. In de kelder is de ruime sauna ruimte met aparte douche. De sauna zelf is ook groot. De gezamenlijke fitness ruimte is niet zomaar een fitnesshokje, nee er staan veel verschillende toestellen in. Wasmachine en droger zijn handig. De slaapkamer zijn ruim, al lopen de wanden schuin.

 

Herr Van Meurs Niederlande
Aufenthaltsdatum: Sa 24.06.2017 - Sa 08.07.2017

Leuk modern huisje waar je hond echt welkom is en dat blijkt al als je aan komt rijden, als je in de tuin kijkt. Tot mijn grote verbazing zelfs een luxe mand voor de hond. Ons oudje vond hem prachtig. Het is lekker fris en modern. En eindelijk eens bedden die lekker lagen. Een douche waar mijn man ook onder paste (2.01) en 2 platte tv met 10.000 Duitse zenders. Ach je bent daar niet om tv te kijken. Enigste nadeel wat ik kon vinden was dat de badkamer beneden was en beneden ook 2 toiletten hadden. Boven niks en dat is lastig als je in de nacht eruit moet. Maar voor de rest een heerlijke woning wat echt van alle gemakken is voorzien en ik zou zeker terugkomen naar dat huisje. er is zelfs een huis aan de overkant wat een fitness ruimte heeft die je gratis mag gebruiken. Daar is ook de tuin van de foto. Ook kan je naar de sauna maar dat is niet gratis. Wifi is redelijk goed. Je kan je mailtjes bekijken en lichte apps mee starten.

 

Herr Eilert Niederlande
Aufenthaltsdatum: Fr 17.03.2017 - So 19.03.2017

Leuke accomodatie. De pelletkachel brande al lekker toen wij aankwamen. Ideaal met de bakker aan de overkant. Jammer van het weer waardoor wij weinig van de omgeving konden genieten